Welkom bij APK Steenwijk

APK keuren van voertuigen tot 3500kg

De APK is een Algemene Periode Keuring die wettelijk verplichte keuring in Nederland (maar ook Europa) om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Loopt het einde van jouw APK binnen 2 maanden van je voertuig af? Dan is het tijd om een afspraak te maken om uw voertuig APK te laten keuren door één van onze gediplomeerde APK-keurmeesters.

Deze APK-keurmeesters beoordelen de staat van uw auto aan de hand van de wettelijke RDW-regelgeving. Dit  bestaat uit  de volgende onderdelen: de verkeersveiligheid (o.a. remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie) het milieu (uitstoot van uitlaatgassen) de registratie (de kilometerstand, het voertuigbewijs, identificatienummer en de gebruikte brandstof).

Een APK-keuring voor personenauto’s; lichte bedrijfswagens of campers wordt bij ons ook veelal gecombineerd met een onderhoudsbeurt.

Let op: Een APK keuring is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Het is dus niet zo dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen! Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijft dus belangrijk.

Direct een APK Keuring inplannen!

Algemene Periode Keuring door APK Steenwijk.nl

APK Steenwijk is uw partner voor het keuren van personenauto; SUV; elektrische voertuigen; lichte bedrijfswagens en campers tot 3500kg!

APK Keuren van personenauto’s, SUV en EV

info-4

Bij ons kunt u terecht voor het APK Keuren van personenauto’s, SUV en EV.  Onze gediplomeerde keurmeesters en monteurs controleren uw voertuig op de volgende onderdelen: de verkeersveiligheid; het milieu en de registratie.

APK Keuren van lichte bedrijfswagens

info-5

APK Steenwijk is door het RDW-erkend voor het APK Keuren van lichte bedrijfswagens met een toegestane maximum massa tot en met 3.500 kg. Onze werkplaats is dan ook ingericht en voorzien van de juiste apparatuur en bruggen voor deze type voertuigen.

APK Keuren van campers tot 3500kg

info-3

APK Steenwijk is ook uw partner voor het uitvoeren van een Algemene Periodieke Keuring (APK) aan uw campers met een toegestane maximum massa tot en met 3.500 kg.

Onze monteurs en gediplomeerde APK-keurmeesters hebben geruime ervaring met dit type voertuigen. En zorgen met persoonlijke aandacht voor u en uw voertuig dat u veilig en gerust op vakantie kunt met uw camper!

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

Persoonlijke aandacht voor u en uw auto.

Direct een APK Keuring inplannen?
 • Veelgestelde vragen

Eerlijke en tranparante APK bij APK Steenwijk

Eerlijke en tranparante APK bij APK Steenwijk

 • APK Steenwijk is RDW-erkend

 • Gediplomeerde APK-Keurmeesters

 • Scherpe prijs voor APK-keuring

 • Bij eventuele reparaties altijd vooraf een offerte

 • Afmeldkosten inbegrepen in prijs.

 • Indien de auto wordt afgekeurd en wij de reparaties mogen uitvoeren dan doen we de herkeuring gratis!

box-1

Vakkundig en gediplomeerde keurmeesters

Top 5 APK afkeurpunten

Top 5 APK afkeurpunten

 1. Remproblemen
 2. Te weinig profiel op de banden
 3. Niet functionerende verlichting
 4. Bandenspanning te laag
 5. Ruitenwissers functioneren niet goed

Gemiddeld 5-sterren reviews

Top service. Of het gaat om banden, een reparatie altijd goed. Zelfs voor een caravan draaien ze de hand niet om
Fantastisch!

avatar-1

Door Nanette Geertsma

Op zaterdag een half uur voor sluitingstijd gebeld; help, wij willen gaan skiën, maar hebben geen goede banden; uurtje later 4 nieuwe banden onder auto en gaan…. top

avatar-7

Door Bert Goettsch

Top service! Onze auto startte niet meer. Van Berkel gebeld en binnen een half uur stond hij bij ons voor de deur. Erg fijn om zo snel en vriendelijk geholpen te worden.

avatar-4

Door Simon